Na stanju

Lipolife liposomal Relevium

6.360,00 RSD

Lipolife liposomal Relevium – Boswellia AKBA je dijetetski proizvod koji sadrži AcujointⓇ zaštićenu mešavinu kurkumina iz kurkume, β-kariofilena iz crnog bibera, ekstrakt indijskog tamjana i ekstrakt rizoma galange, koja naučno dokazano pomaže kod: upale zglobova, osteoporoze, artritisa, reumatoidnog artritisa, artroze, obnavlja hrskavicu.
Šifra proizvoda: 6 Kategorija:

Opis

Šta znači ”liposomal”?

Ime liposoma je izvedeno iz dve grčke reči: ‘Lipos’ što znači mast i ‘Soma’ što znači telo. Veštačka mikroskopska vezikula koja se sastoji od vodenog jezgra zatvorenog u jednom ili više fosfolipidnih slojeva. Drugim rečima, liposom je mali ‘nano’ mehur ili sfera (vezikula) napravljena od fosfolipida (u našem slučaju, fosfatidilholina). To je isti materijal od kojeg se sastoje naše ćelijske membrane. Ovi mehurići mogu biti ispunjeni supstancama kao što su vitamini ili čak lekovi.

Zbog takvog sastava liposmalni vitamini i do 5x imaju jaču i bolju apsorbovanost u odnosu na obične vitamine. Takođe efikasniji su i brži u dostvljanju vitamina u ćelije. Kod liposomalnih vitamina apsorbovanost je i do 95%.

Apsorpcija vitamina i do 95%.

Šta je AcujointⓇ?

Lipolife liposomal Relevium – Acujoint Ⓡ je visoko efikasna formula sa prirodnim bioaktivnim supstancama koje se koriste za lečenje bolova u zglobovima. Proizvodi se PNS tehnologijom, koja je međunarodna patentirana tehnologija koja se koristi za povećanje bioefikasnosti. AcujointⓇje zaštićena mešavina kurkumina iz kurkume (Curcuma longa), β-kariofilena iz crnog bibera (Piper nigrum), ekstrakta indijskog tamjana (Boswellia AKBA) i ekstrakta rizoma galange (Kaempferia galangal).

Proizvod koristi Cureit – Prvi i jedini svetski brend kurkume – CNTM (Complete Natural Turmeric Matrix)

Kurkumin

Primarni sastojak AcujointⓇ ispoljava antiinflamatorno, antioksidantno i antikataboličko delovanje za koje se smatra da su od kritičkog značenja za ublažavanje upala, simptoma artritisa, osteroporoze i razvoja oboljenja. Ovde su neka od oboljenja kod koji kurkumin može pomoći: Osteoartritis, smanjuju loš LDL holesterol i trigliceride i smanjiti rizik od srčanih oboljenja, poboljšava metabolizam šećera u krvi, smanjuje hronično oštećenje jetere i štiti od oksidativnog stresa, pomaže u borbi protiv raka – Ispitivanja jošu toku, antibaketerijski efekat.

Ekstrakt indijskog tamjana – Boswellia AKBA

Boswellia serrata je indijski tamjan, koji sadrži acetil-11-keto-β-bosvelinsku kiselinu (AKBA) koja ostavruje imunomodulatorni i antiimflamatorni efekat. Boswellia AKBA ima dejstvo kod osteoporze, artritisa, upala zglobova, upale creva, upale disajnih puteva, astme i raka,

Dejstvo

  • Osteoporoza
  • Osteoartritis
  • Artritis
  • Reumatoidni artritis
  • Antioksidant
  • Antiupalno dejstvo
  • Antikataboličko delovanje
  • Oporavk oštećene hrskavice i oštećenih mišića

Način upotrebe

Odrasli i deca starija od 18 godina. Jedna kafena kašičica (5ml) dnevno. Promućkati pre upotrebe.

Dodatne informacije

Bočica sadrži 250 ml Bočica sadrži 250 ml

Čuvati u originalnom pakovanju na hladnom i suvom mestu, van domašaja dece

Ne prekoračivati preporučeni dnevni unos

Rok upotrebe: pogledati na pakovanju

Dodatak ishrani se ne može koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu

Proizvođač

CureSupport B.V.(Brand name Lipolife), Nederland

Izvoznik

 Lipolife, Unit 1 Drakes Lane Industrial Estate, Boreham CM3 3BE. Velika Britanija.

Uvoznik i distributer

NOVE TEHNOLOGIJE d.o.o., Pana Đukića 5/32, 11060 Beograd , Srbija.

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije.

Rešenje broj: 14254/2019

Od: 04.04.2019. god.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.